tiistai 24. marraskuuta 2009

Ruusuissani on ötököitä - kassi
Nämä ötökät ovat onneksi vaaratonta sukua, täysin harmittomia sekä punaisille jaloruusuille että kassia kantavalle tarhurillekin. Leppäkerttu-ystävistä voi olla jopa hyötyä, noista raidallisista oransseista ja pilkullisista vihreistä tyypeistä en mene vannomaan...eksoottisempia lajeja joka tapauksessa. Pilkkuja on kassissa sitten muutenkin, oranssia pinkillä pohjalla ja valkoista vihreällä. Vuori on yksivärinen pistaasin vihreä. Kaunis ruusu on puuvillalangoilla pistelty kanavatyö, kirppislöytö ulkomaanmatkalta. Kassin korkeus n. 42 cm, leveys n. 37 cm, olkahihnan pituus n. 88 cm.
22.10.2010: Kassi lähtee keikkumaan uuden omistajansa olalle!

3 kommenttia:

  1. Anteeksi jos utelen, Mutta mistä olet ostanut noin upeaa ötökkäkangasta? Meillä tyttö tykkää kaikista ötököistä ja tuo kangas vois olla kova sana meillä =)

    VastaaPoista
  2. Hei Niina; minustakin kangas on herkullinen! Valitettavasti en saa mieleeni, mistä kangas on vaastoihini ilmestynyt...se on kuitenkin jotain amerikkalaista tilkkutyökangasta, joten ainakin tällaisia kankaita myyvät liikkeet/nettikaupat voisivat auttaa. (esim. equilter.com, poppanavakka...) Kangas on: "Backyard Safari" by Johnny Karawan for Clothworks. Lempeän ötökkäistä joulunaikaa teille!

    VastaaPoista
  3. Kiitos poppy. Pitääkin joukuilta surffailla ja yrittää löytää. =)

    VastaaPoista