sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

252 tilkkua kassissa


Tilkkupussit eivät kovin paljoa keventyneet, vaikka tähän kassiin upposi peräti 252 ruskean, mustan ja valkoisen kirjavaa tilkkua. Kassissa käytetty tilkkublokki on nimeltään juomalasi.


Jokainen pala on erikseen piirretty mallineella ja leikattu saksilla, jolloin saa pienetkin palat käyttöön. Helpommalla pääsisi - ja saisi rauhallisemman lopputuloksen - leikkaamalla sarjatyönä kangaspakasta leikkurin ja viivaimen avulla.


Mutta tämän kassin juju on siinä, että vaikka pinta onkin kirjava, lopputulos on yllättävän rauhallinen. Kun siis tarpeeksi kaukaa katsoo.


Kassi on vuorattu mustavalkoisella kankaalla, jossa lukee jotain arvoituksellista, arvoitus on myös se, onko kyseessä kiinan- vai japaninkieliset kirjoitusmerkit. Vuoreen piiloutuu myös pieni vetoketjulla suljettava sisätasku. Päällis- ja vuorikerrosten välissä on ohuehko vanu ja kerrokset on tukattu yhteen.


Kassin mitat ovat: korkeus 35 cm, korkeus olkahihnojen kanssa 62 cm ja leveys yläreunassa 40 cm. Hyvin siis mahtuu A4-kokoiset paperit ja pieni kansiokin.

7 kommenttia: