sunnuntai 5. maaliskuuta 2023

Uudet kuosit nimilapuissa - mikä on voimaeläimesi?


Matkalaukkuun ja kassinsankaan sopivat nimilaput saivat uusia kuoseja massasta erottuvissa väreissä.


Uusissa nimilapuissa on monia eläinkuvioisia kankaita, joista voi löytää oman toteemi- tai voimaeläimensä. Tai vaikka oman lemmikkinsä.


Toiset meistä ovat lintubongareita, toiset laululintusia. Monet meistä seuraavat pihan lintusia ja ruokkivat niitä. Lintuihmiselle sopii sinikeltainen tagi.


Metsän ovela seikkailija näkyy aika usein nykyään myös kaupunkiympäristössä. Kettu on selviytyjä, johon on mukava samaistua.


Vielä astetta söpömpi, mutta puutarhoissa tuhoisampi on metsäkauris alias bambi. Sekin on ryhtynyt asustelemaan samoilla reviireillä ihmisten kanssa. Vai toisinpäin?


Kissaihmiset ovat vannoutuneita faneja, jotka eivät yleensä vaihda koskaan lempieläintään. Eikä ihme, sillä onhan kissan ja ihmisen yhteinen historia ihan järjettömän pitkä. Tässä leppoisa kotikissa on toteuttanut perinteistä kotityötään eli pyytänyt hiiren.


Pandat ovat pelkkää ihanuutta, ainoa ongelma täällä pohjolassa tuntuu olevan niiden hoitamisen hintalappu.


Norsuihin liittyy vahvasti ominaisuudet viisaus ja uskollisuus. Luontodokumenttien ehdottomia suosikkeja.


Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä koiraihmisten oma nimilappu. Lemmikkikoiria on suomessa lähemmäs miljoona ja koirarotujakin on ihan valtavasti. Koira on se ihmisen kaikkein uskollisin ystävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti