sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Tilkuilla piristetty tee-se-itse seinäkalenteri


Taas vaihtui vuosi ja katse hakeutui tyhjään kohtaan seinällä, missä vielä hetki sitten oli kalenteri. Tällä kertaa päätin kauppaan rientämisen sijaan haastaa itseni askartelemaan.


Haasteessa oli vain pari helppoa sääntöä: Materiaalit pitää löytyä omista varastoista, kalenterin pitää olla käyttökelpoinen ja se pitää tehdä valmiiksi. Käyttökelpoisuus tarkoittaa tässä tapauksessa tilaa pienille muistiinpanoille.


Sattuma ohjaa tällaisia projekteja, mikä on ihan hauskinta. Sininen paperi valikoitui pohjaksi, koska sitä sattui olemaan... Sitten vain kynä ja viivotin käteen ja ruuduttamaan.


Päivyriosastosta ei järin taiteellinen tullut, sillä kuukaudessa on kovin paljon päiviä A4-arkille sovitettavaksi. Yläreunaan oli tarkoituksella jätettävä tilaa kuukauden kuvitukselle.


Kuvitus syntyi sitten kangastilkuista leikaten ja liimaten. Alunperin koristeluvaihtoehtona oli myös paperi, mutta kun toteaa tilkkupussien vyöryvän yli äyräidensä, niin niitä sitten yrittää käyttää jos johonkin.


Kuukausien lehdet ovat yhdessä pätkällä silkkinauhaa ja siitä se ripustuskin onnistuu. Ja kuten kuvasta näkyy, kalenteri tuli valmiiksi!

2 kommenttia: