sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Talvisia maisemia, hiiri ja sydän joulukorteissa


Joulukorttien askartelusta innostuu aina jossakin vaiheessa syystalvea. Tällä kertaa syntyi tilkkukortteja melko maanläheisissä ja sinisissä sävyissä. Sydänkortin taustana on harvaan kudottua pellavakangasta ja koristeena pätkä hentoa pitsiä. Tikkauksessa on käytetty pronssin väristä metallilankaa.


Luontoaihe abstraktimmin: Asettelu antaa viitteitä hangella kipittävästä hiirulaisesta, jota punaiset marjat ehkä houkuttelevat. Harmaa pohjakangas on pehmeän samettimaista pinnaltaan, kuin hiiren turkki, kenties!


Perinteinen joulukortin, kuuset lumimaisemassa. Olisikohan plussakeliä, kun kuuset ovat ilman lumihuppua ja taivaskin on hiukan sateisen oloinen.


Viimeisenä vielä modernia tyyliä, viitaten aamuiseen lähtöön joulukirkkoon, kun taivas on vielä talvisen mustansininen. Muutkin tulkinnat ovat mahdollisia, aivan katsojan mielikuvituksen mukaan!

3 kommenttia:

  1. Onpa kivan näköisiä kortteja, tuo pellava pohja onkin kiva korttipohjana! Itsekin juuri mietin, että pitäisi tehdä taas joulukortteja vaihteeksi:)

    VastaaPoista
  2. Kauniita kortteja ovat kaikki:) Edellisessä postauksessa olevat tyynyt ovat myös kauniita, varsinkin hanhityyny kiinnitti erityishuomion!

    VastaaPoista
  3. Kauniit on kortit ja pidän tuollaisesta modernista otteesta, mitä alimmassa kortissa on.

    VastaaPoista