sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Käsilaukkuja Täti Moonikan tapaan


Kukkaromallisista käsilaukuista tulee aina mieleen lastenlaulun iki-ihana täti Moonika, ei voi mitään. Vielä kun kangaskuositkin ovat vähän vähemmän vakavia, niin tosikkomaisuus on aika kaukana. Ensimmäistä laukkua sulostuttaa joukkueellinen maatuskanukkeja. Sisäpuoli on vaalea, jotta laukun pohjalta löytäisi etsimänsä.


Kettulaukku on soma kuin kettukarkki - tässä laukussa sankojen helminupit ovat valkoiset. Vuorikangas on yksivärinen ketunpunainen puuvilla. Olkahihna on tukevaa metalliketjua, pituus n. 1 m.


Pöllöt-käsiveska jatkaa eläimellistä menoa. Värisävyt ovat todella herkulliset syysvärien ystävälle. Vuorikangas on vihreä valkoisin pilkuin.


Jotain lähempänä "normaalia" käsilaukkurintamalla edustaa tämä punajuuren sävyinen klassisella lehtikuviolla varustettu kuljetuspeli. Tänä syksynä ainakin vaatetuksessa näyttäisi olevan kovasti pinnalla kyseinen punaisen sävy. Vuorikangas on räväkkää fuksiaa mustin pilkuin.


Hillitystä vihertävän beigestä laukusta bongaa tarkkasilmäinen teekuppeja, teekannuja ja noutoruokabokseja. Pienen pienet tekstit antavat mukavia lupauksia, kuten "This is your lucky day" ja "Happiness is on its way". Sisäpuolelta tämä laukku on yhtä vaalea kuin päältäkin.


Viimeisimpänä, ei toki mitenkään vähäisimpänä, on laukut laukussa -käsilaukku mustan ja pastellivärien sävyissä. Kaikissa laukuissa on päällis- ja vuorikankaan lisäksi tukikangas jäntevöittämässä olemusta. Laukkujen koko on n. 19 x 23 x 4 cm.

4 kommenttia:

  1. Söpöjä kuin mitkä! Ja ihanaa, että olet kiinnittänyt huomiota myös vuorikankaaseen :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita! Tykkään persoonallisista kankaista, eivät ole ainakaan tylsiä!

    VastaaPoista
  3. Kivat kankaat ja kauniit kehykset!

    VastaaPoista