sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Humalaisen hoipertelua ja auringonnousuja tyynyssä


Pitkään haikailtu humalaisen polku - blokki on nyt kokeiltu! Kaarevan sauman ompelu haastoi sen verran paljon, että lopulta valmiita paloja riitti tyynynpäälliseen. Ompelun jälkeen blokit olivat surullisen epätoivoisen oloisia, mutta silitys ja reunojen tasaaminen auttoivat pahimman morkkiksen yli.


Tyyny on tikattu vaihtuvavärisellä langalla kuvion saumoja pitkin. Muutaman kaarevan sauman kohdalla tuli se kuuluisa vikatikki, kun ompelukoneen neula hoiperteli kuin humalainen pikkujouluista kotiin. 


Ompelija oli nauttinut vain mehua.


Yksivärinen (lähes) kangasvalikoima on perua Palettipeitosta ja Palettityynystä. Voimakaan pinkki kangas, violetti ja harmaa tuovat kuitenkin taas oman säväyksen tähän väriskaalaan. Taustapuoli on grafiitinmusta ja siinä on pujotusaukko sisätyynylle.

Tyynyn koko on n. 38 x 38 cm
ja se löytyy myös poppyshome Etsy-puodista.

7 kommenttia:

 1. Ihana väripläjäys marraskuun harmauteen!

  VastaaPoista
 2. Hauskaa nähdä tämän harmauden keskellä iloisia ja aurinkoisia tyynyjä.

  VastaaPoista
 3. Kiva versio juoponpolusta tulee yksivärisillä kankailla. Tuosta pikkukuvakkeesta huomasin, että sinullakin on hattara niminen peitto, kuten minunkin vaaleanpunainen vauvanpeitto :))

  VastaaPoista
 4. No, onkos tullut kesä talven keskelle:) Ihana värikimara!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tiinatei, Kvilttaaja, Saija ja Tilkkureppu kivoista kommenteista!
  Saija: Osuva nimivalinta sinun vauvanpeitolle!

  VastaaPoista
 6. Hei! Aivan ihana tyyny! Itsekaan en ole viela kokeillut tuota blokkia vaikka kovasti tykkaankin. Tosi hyvat varit! Terveisia Kreikasta! Teje

  VastaaPoista
 7. Ehkäpä siellä Kreikassa aurinko näyttytyy näin kirkkaana vielä joulukuussakin.. Kiitos kaukaan tulleista terveisistä!

  VastaaPoista