keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Suosikkikukka - arvonta kesän kunniaksi!Jos pitäisi valita vain yksi; mikä on mielestäsi se maailman kaunein kukka? Itse pidän lähestulkoon kaikista kukkasista, niitä kun saa ihailla niin lyhyen aikaa täällä Napapiirin tuntumassa. Olkoon sitten vaikka ns. rikkaruoho, kuten toisessa kuvassa valkoinen ihana hörselö, jonka nimi ei ole tiedossani..

Jos haluat osallistua mansikka-pussukan arvontaan niin kerro keskikesän kunniaksi koko maailmalle, mikä on sinun suosikkikukkasi. Arvonta suoritetaan elokuun alussa, noin suurpiirteisesti...

7 kommenttia:

 1. Arvonnassa mukana. Ehdoton suosikkini kautta aikojen ollut liljat, mutta nyt niiden kovaksi kilpailijaksi noussut ykköspallille PIONIT. On ne vaan niin kauniita! :)
  t.Inka

  VastaaPoista
 2. Tykkään myös monista kukista, viime aikojen suosikki on unikko, mutta kautta aikojen olen tykännyt keisarin kruunusta, joten sanotaan se:)
  Tänne toivottais kovin mansikkapussukkaa:)

  VastaaPoista
 3. Ruusu on aina ollut mun lemppari. :)

  VastaaPoista
 4. Ruusuista olen tykännyt aina, mutta pionit ovat tällähetkellä suosikkejani. Mukavaa kesää...

  VastaaPoista
 5. Iirikset ovat ehdoton suosikkini, nimenomaan nuo kuvassasi olevat sinililat :)

  VastaaPoista
 6. Auringonkukka on minun suosikkini, varsinkin isot auringonkukkapellot tuovat iloa

  VastaaPoista
 7. No kyllä on vaikea valinta, kun kaikki kukat ovat niin kauniita! Olen suurilta osin luonnonkukkien (eli niiden "rikkaruohojen") ystävä joten sanotaan nyt suosikiksi kissankello.
  Tuo mansikkapussukka olisi oikein tervetullut tännekin <3

  VastaaPoista