sunnuntai 23. kesäkuuta 2024

Omanlainen nimilappu matkalaukkuun


Näin matkailusesongin huipulla on hyvä muistaa keskellä pakkaamisen kiirettäkin, että matkatavaroihin kannattaa laittaa nimi- ja osoitetiedot. Helposti kyllä käy niin, että siellä lentokentän matkalaukkuhihnalle jonottaessa se asia vasta muistuu mieleen.


Pian alkavien Pariisin olympialaisten kunniaksi Eiffel-torni -aiheinen nimilappu. Pariisi on toki aivan omaa luokkaansa turistikohteissa, liekö aivan maailman suosituin sellainen.


Toisessa Pariisi-henkisessä nimilapussa on Eiffel-torni vanhassa postimerkissä ja vanha katunäkymä seepian sävyissä.


Mihin tahansa maailmankolkkaan voi matkustaa tämän tägin kanssa.


Nimilapuissa on toisella puolella muovitasku omien tietojen kirjaamista varten. Pelkkä laukusta roikkuva persoonallinen nimilappukin jo auttaa oman laukun tunnistamista laukkuhihnalla.


Lopuksi vielä heppahulluille soman pinkki nimilappu. Nämä löytyvät myös Etsy-kaupasta.

 

2 kommenttia:

  1. Hienoja! Mua viehättää erityisesti toinen vintagehenkinen Pariisi -aihe. Onko nuo muuten käyntikorttikokoa? Silloin ei tarvitsisi erikseen kirjoitella yhteystietoja.

    Mitä pyydät näistä? En ole tutustunut tuohon Etsyyn vielä.

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä kiva idea ja ihanan persoonallisia nämä nimilaput, helposti tunnistaisi omansa laukkuhihnalta. 😊 Itse en uskaltaisi laittaa kotiosoitetta matkatavaroihin, vaan pelkästään nimen ja sähköpostin (ja puhelinnumeron siinä tapauksessa, jos osoite ei selviä sen avulla eli salainen, osoite piilotettuna tai prepaid). Ihan sillä, että jos laukku joutuu hukkaan ja löytäjä tietää omistajan lähteneen ulkomaille, niin osoitelappu ohjaisi suoraan sinne missä on koti tyhjänä loman ajan. Tai vaikka ei olisikaan, niin aika ikävä yllätys olisi kotivahdille, jos joku tulisi pahoin aikein käymään olettaessaan kodin olevan tyhjä. 🤔🤗

    VastaaPoista