sunnuntai 8. toukokuuta 2022

Tyynynpäälliset Rubiini ja Safiiri


Tyynyt nimeltään Rubiini ja Safiiri näkivät keväisen päivänvalon. Näiden erilaisten pienten ja isompien tilkkublokkien matka tyynyiksi ei ollut ihan nopeimmasta päästä. Alun perin ne on ommeltu 365 - haasteen ohjeilla, ja tarkoituksena oli ommella kokonainen peitto. Vuodesta 2016 on jo sen verran aikaa, että haastetyön keskeytymisen vaiheet ovat jo unohtuneet.


Palat on siis kaivettu naftaliinista ja sommiteltu värien perusteella tyynyiksi. Tämän violetin, lilan ja mustan sävyisen tyynyn nimi on tietysti Rubiini. Tummasta pinnasta hehkuvat värit ovat kuin jalokiven särmät.


Kaveriksi valmistui sinisen, lilan ja mustan sävyinen Safiiri. Kummassakin tyynyssä on samanlainen tilkkupinnan asettelu, ikään kuin neljä suurempaa keskusblokkia, joita reunustaa pienten blokkien kehä.


Onneksi aika kultaa muistot ja blokkien näpertelyn tuskanhiki on jo kuivunut. Nyt voi vaan ihmetellä kuvioiden monimuotoisuutta.


Tyynyjen koko on n. 45 x 45 cm. Tilkkupinta on tikattu koneella fleecen ja taustakankaan kanssa. Tyynyn takaosa on väriin sopivaa violettia tai sinistä kangasta, josta sisätyynyt saa pujotettua.


Tässä vielä silmäys tyynyissä käytettyihin blokkeihin.


*** Timanttista Äitienpäivää Kaikille! ***

1 kommentti:

  1. Tosi kauniit ja mielenkiintoiset tyynynpäälliset sait noista blokeista! Hienoa että tuli käyttöön. Kyllä niihin muutama hikikarpalo vuodatettiin :)

    VastaaPoista