sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Passi pussiin ja matkalle - Hyvää Uutta Vuotta 2019!


Uusi Vuosi on joskus mukava vastaanottaa matkalla ja tutustua muiden maiden juhlaperinteeseen. Nyt voi edustaa omaa maata maailmalla pukemalla passi Mari-kuosiin. Kankaat ovat kaappien kätköistä vuosien varrelta kerättyjä.


Jossain päin maailmaa paistaa aina aurinko oranssina ja kuumottavana. Näin kirkas paiste saa piemään tottuneen häikäistymään ja pahasti.


Tämä kuosi vie ajatukset slaavilaiseen kulttuuriin ja käsityöhön, eli matka luultavasti suuntautuu jonnekin päin Baltiaa tai Äiti-Venäjälle. 


Nyt mennään ruotsinlaivalle, hopsansaa, ja lauletaan juomalaulu uuden vuoden kunniaksi! Laivalle tosin pääsee ilman passiakin, mutta joskus se on hyvä olla mukana, että aamulla voi tarkistaa oman nimensä.


Ruusut kukkivat punaisina ja pinkkeinä varmaankin ainakin eteläisellä Välimerellä, olisikohan näin komeita yksilöitä Teneriffalla?


Siinä ovat kaikki kymmenen passin suojusta hyvässä parijonossa menossa kohti passintarkastusta. Passitaskut löytyvät myös poppyshome Etsy-kaupasta.


Sitten loman loputtua kaikkea uutta ja kiehtovaa nähtyään voi taas hyvillä mielin todeta, että maailmalla hyvä, kotona paras.

Hyvää Uutta Vuotta 2019 kaikille ja kaikkialle!

2 kommenttia:

  1. Nämä ovatkin aina tarpeellisia ja samalla kulkee muutakin paperia passinsuojuksissa mukana. Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Kivoja ja tarpeellisia suojia. Mukavaa ja värikästä ompeluvuotta 2019 sinulle.

    VastaaPoista