sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Sohvatyynyn sinisävyinen retropääsiäinen


Reipasta retrohenkeä pääsiäiskotiin syntyy yhditelemällä ennakkoluulottomasti erilaisia kuoseja ja värejä. Sisustustyynyn keskuskuvion muodostaa neljästä täysin erilaisesta kankaasta leikatut neliöt, joihin on applikoitu värikkäät pääsiäismunat. Kankaat ovat siis erilaisia niin paksuudeltaan kuin sidokseltaan ja kuten kuvasta näkyykin, väreiltään.


Tiheästi tikattu muurahaisenpolku vaihtuvavärisellä langalla yhdistää neliöt toisiinsa ja häivyttää kankaiden paksuuseroa. Pääsiäismunien päältä ei ole tikattu, ne saivat koristeekseen siksak-nauhaa.


Tyynyn keskiosaa reunustaa valkopohjainen kangas, jossa on himmeitä harmaita raitoja ja eksoottisia turkooseja ruusuja. (Melkoinen saavutus kasvinjalostukselta!) Reunukset on tikattu suorin ompelein melko tiheästi tavallisella valkoisella ompelulangalla. Tyynyn kulmissa tikkaukset menevät ristiin ja muodostavat ruudukon.


Tyynyn koristepuoli on napakka, kiitos tiheiden tikkausten ja alla olevan vanun. Takapuolella on yksivärinen harmaa puuvillakangas.


Lähes kaikki tyynyssä käytetyt kankaat ovat "aitoa retroa" eli kirppislöytöjä.
Tyyny on myytävänä poppyshome Etsy-kaupassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti