sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

A:sta alkaa aakkoset - monogrammipussukat


Jotain uutta kirjontarintamalla - nimittäin koneella vapaasti kirjailtu monogrammi. Joskus tuli kokeiltua käsinkirjottuja kirjaimia, mutta tämä moderni tapa taitaa olla hauskempi. Lanka on tavalllista mustaa rullalankaa.


A-kirjain on ommeltu luonnonväriselle pellavalle ja pussukassa sen kaverina on japanilaishenkinen kirsikankukka-kangas. Vielä lisää söpöyttä tulee vaaleanpunaisesta siksak-nauhasta.


Pussukkan vuori on ruudullinen ja takapuoli vaaleanpunaisesta kankaasta. Ihan siis makeaa mahan täydeltä ja vähän ylikin.


A:n seuraksi syntyi myös kirjaimet H, L ja E. Ihan aakkosjärjestyksessä ei siis pysytty! Nämä pussukat löytyvät Bellapuodista ja poppyshome Etsy-kaupasta.


Eikä aakkoset vielä siihenkään loppuneet; K -pussukan seuraksi tuli vielä..


Reippaan raikas M -pussukka..


Ja romanttisemmat J, I, N ja O. Kirjaimet I ja O olivat yllättävän vaikeita muotoilla siten, että niillä olisi jotain luonnettakin, eivätkä jäisi vain pelkäksi nollaksi ja ykköseksi.

3 kommenttia:

  1. Niin suloiset pussukat ja kirjailut. Kiva antaa pussukka omalla alkukirjaimella, vaikka lahjaksi tai ihan muuten vain:)
    Kiva, kun olet tehnyt, koska näitä olen itsekin ajatellut tehdä vapaakirjonalla ja tästä sain vahvistusta, että onnistuu!

    VastaaPoista
  2. Hauska idea! Vapaatikkaus on kaunista, kun siinä näkyy käden jälki.

    VastaaPoista