sunnuntai 31. tammikuuta 2016

365 Challenge - the ultimate sampler - hurahdin


Uusi blokki vuoden jokaiselle päivälle, mikä koukuttava idea! Hurahdin heti kokeilemaan, ja mikä parasta, tähän voi käyttää myös jämäpaloja.Toki jos haluaa, että lopussa kiitos seisoo, kannattaa lukea kangassuositukset hiukan tarkemmin, niin lopullisesta peitteestä (90" x 90") tulee varmasti hieno. Itse aloitin melko hurjilla kirjavilla kankailla... voi olla että meno rauhoittuu vuoden mittaan. Tai into loppuu kokonaan, ken tietää.


Tästä linkistä pääset tutkimaan ohjeita, jotka muuten ovat todella selkeän kuvalliset ja ymmärrettävät, vaikka englannin kieli olisikin hiukan ruosteessa.

Kiitos Tilkkuilolle vinkistä!


8 kommenttia:

 1. Näiden mahdottomien haastetöiden etenemistä on kivaa seurata. Jatkoa siis kehiin.

  VastaaPoista
 2. Nyt voimme seurata kahden samoilla ohjeilla tekevän edistymistä kokonaisen vuoden ajan! Ja kiva, kun on niin erilaiset kankaat kuin Tilkkuilolla, ei tule kahta samanlaista. Tsemppiä koko vuodelle eli kamalan isot tsempit!

  VastaaPoista
 3. Blokkisi näyttävät aivan ihanilta lunta vasten, kuin karamellit:)

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit! Mielenkiinnolla jään seuraamaan.

  VastaaPoista
 5. Hyvän värityksen olet valinnut! Sitä on helppo muokata jatkossa tarpeen mukaan! Hauska projekti.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kannustuksista ja kommenteista!

  VastaaPoista
 7. Olet kyllä valinnut kivan värityksen työhösi!!
  Muutaman blokin olen myös ommellut samoilla ohjeilla. En kuitenkaan tähtää kuvaan joka on lopputuloksena vaan järjestelen blokit johonkin muuhun järjestykseen jos niitä koskaan valmistuu tarpeeksi;)

  VastaaPoista
 8. No hei, sinä olitkin yksi niistä mukanaolevista suomalaisista! Hauskaa kun näkee muidenkin tuotoksia. Ihanaa hehkua ja tuiketta sinulta löytyy :) Tsemppiä meille :) Olishan se hauska pysyä mukana mahdollisimman pitkään.

  VastaaPoista