sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Jäätelökesä - poppanapussukoita ja kassi


Lapsuuteni jäätelöherkku oli Trio-jäätelö, jonka värit muistuivat elävänä (ja herkullisena) mieleen, kun pyörittelin ammoin kutomaani poppanapalaa. Poppanasta piti muistaakseni tulla liina, mutta päätin kokeilla, voisiko siitä ommella jotain kolmiulotteista. Helpointa oli aloittaa tutusti vetoketjupussukoista.


Kokeilin myös satiini- ja samettinauhojen applikointia poppanan pintaan, ja pidin ideasta! Ompelukin oli helppoa ja hauskaa.


Poppana on jo itsessään niin tukeva materiaali, etten vuorittanut pussukoita. Kun alakulmat ompelee sisälle, niin pussukka seisoo tukevasti kuin tatti. Muutaman ompelukoneen neulan onnistuin katkaisemaan paksuimmissa kohdissa!


Pienestä pussukasta kulmat jäivätkin suoriksi...


Samoin kuin tästä pikkuisesta ostoskassista. Kassi on koristettu erilevyisillä sametti- ja satiininauhoilla ja reunustettu kelta-pinkillä lintukankaalla. Kassin mitat ovat: leveys 30 cm, korkeus 32 cm ja sankojen kanssa 41 cm. 25e


5 kommenttia:

 1. Nauhat raikastavat mukavasti poppanakassia. Niin kesäinen setti.

  VastaaPoista
 2. Oikein kivoja pussukoita poppanasta. Kivasti olet raidoittanut pussukat kankaalla. Minulla on paljon vinonauhoja joille en ole keksinyt käyttötarkoitusta, näinhän voisin niitä käyttää... jos ideaasi saa lainata :D

  VastaaPoista
 3. Kauniita! Kivasti olet yhdistänyt poppanaa ja nauhoja. Pitänee kaivella omia poppana UFOja...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista; ideoita saa mielellään viedä eteenpäin!

  VastaaPoista
 5. Ihanat pinkit pussukat! Tykkäsin kaikista!

  VastaaPoista