sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Lempiväri -arvonta!Mikä on lempivärisi sisustuksessa? Kerro se kaikille ja osallistut pyörylät-pussukan arvontaan! Voiko oikeasti valita vain yhden lempivärin? Vai ovatko värit niin riippuvaisia toisistaan, että punaisesta voisi pitää eniten vain valkoisen kanssa? Tai keltaisesta vain keväällä? Riippuuko lempivärisi vuodenajasta, huoneesta, mielialasta, perheen muista jäsenistä? Vaikuttaako materiaali lempiväriin; nahka mustana mutta pellava luonnonvalkoisena? Kuinka paljon sisustusmuoti on muokannut lempivärisi valintaa? Siis mikä on juuri nyt "se" väri sinulle, mikä saa näköaistisi laulamaan?

9 kommenttia:

 1. Minun lempivärini on vaaleanpunainen, mutta myös turkoosi valtaa näin keväisin tilaa. Ylipäätänsä kevättä kohden mieli halajaa värejä ja teinkin juuri mummonneliöpeiton, joka on täynnä iloa ja värejä.

  VastaaPoista
 2. Rauhoittava vihreä on sisustuksen lempivärini. Elämä on ollut niin haasteellista viimeisen vuoden.

  VastaaPoista
 3. Maanläheiset väsit ovat minulle mieleisiä, mutta jos pitäisi vain yksi valita se olisi varmaankin....niin..... onpas vaikea juttu, mutta kyllä se on punainen ei joulunpunainen vaan tumma viininpunaiseen taittuva:)

  VastaaPoista
 4. Minun värini on kyllä keltainen ja sen eri sävyt. Huomaan että se aina voittaa, vaikka on paljon kauniita värejä. Sisustuksessakin keltainen on tosi iloinen:)

  VastaaPoista
 5. Valkoinen on minun suosikkini. Se sopii kaikkien värien kanssa yhteen!

  VastaaPoista
 6. Tykkään ruskean kaikista sävyistä sinustuksessa. Valkoinen ruskeaan yhdistettynä on ihana.
  Aurinkoista kevättä Sinulle! :)

  -Ritva-

  VastaaPoista
 7. Lempivärini on kirjava! Sisustuksessa myös valkoinen - kaikki ei voi olla kirjavaa.

  VastaaPoista
 8. Rakastan yli kaiken mintunvihreää, mutta sisustuksessa kyseinen väri on aika vaikea saada toimimaan (tulee helposti sairaalamainen vaikutelma). Olen nyt opetellut muihinkin vihreisiin, ja vihreä kyllä ehdottomasti on lempivärini, vuodenajasta riippumatta.

  VastaaPoista
 9. No onpa vaikea kysymys!!! :-)
  Kaikki värit on ihania, mutta yleensä murrettuina sävyinä... Joskus toki haksahdan puhtaisiinkin... ;-)

  Toki ylitse kaiken on turkoosi ja sen kaikki sävyt!!! Se vaan aina vahingossa tunkeutuu kotiin, vaatteisiin sekä käsitöihin!

  On muuten ihana pussukka!

  VastaaPoista