sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitikin tahtoo matkalle!


Tilkunviilaajan innoittamana kaivoin esille kaikki matkailuaiheiset kangaspalat. Yllätys oli jälleen kerran löytöjen runsaus... Oli karttaa, tropiikkia, Yhdysvaltojen osavaltioita, eri kielisiä tervehdyksiä, Lontoon nähtävyydet ja ties mitä. Matkakuumetta!


Kankaista oli tietysti tarkoitus tehdä nimilappuja matkalaukkuihin. Tai voihan näillä merkitä muutakin omaisuutta. Samalla voi vaikkapa äitienpäivän kunniaksi haaveilla kaikista vielä näkemättömistä maailmankolkista, etelän aalloista ja automatkan yllätyksistä.


Vaikka lappujen teko näyttää kovin helpolta, kun Tilkunviilaaja niitä taidolla tehtailee, niin kyllä näinkin pieni ompelus ottaa oman aikansa. Tuskailin hetken jos toisenkin liian paksun vanun kanssa, mutta kokonaan ilman vanua lappukotelosta tulee aivan ryhditön matkakumppani.


Mutta vanukauppaan en malttanut poiketa; joskus perille pääsy on palkitsevaa matkan rasituksista huolimatta. Näin korkea oli lopulta kapuamani nimilappuvuori!

Kiitos Tilkunviilaajalle nimilappujen ohjeista!

5 kommenttia:

 1. Kauniit matkalukkun nimilappuja, noita kelpaa käyttää laukuissa!

  VastaaPoista
 2. Ihania! Erityisen hienoa, kun on matkailuaiheiset kankaat.

  VastaaPoista
 3. Kivat kankaat! Mulla olis Lontoo aiheista, vois kokeilla! Kivoja ovat.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, että toteutit ohjeeni ja vielä näin hemaisevasti! Toivottavasti joku näistä pääsee sun laukkuusi ja sinä matkalle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista ja mukavia matkaelämyksiä!

  VastaaPoista